VALERIANA E.I BIO – Sanëz

  • çrregullimet e humorit
  • qetësuese,
  • relaksuese
  • nxit gjumin

50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.440

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Pereberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Tinktura e bimës valeriana ka disa përdorime, të gjitha prej të cilave mund të gjurmohen në çrregullimet e humorit. Ka veti qetësuese, relaksuese dhe hipnotike, pra nxit gjumin.
Duke reduktuar kohën e nevojshme për të fjetur dhe duke përmirësuar cilësinë e saj, valeriana tregohet e përshtatshme me të gjitha problemet të lidhura me pagjumësinë dhe ankthin.

Mënyra e përdorimit
50 pika 2 ose 3 herë në ditë larg vakteve në ujë
(Barabartë me një dozë ditore prej 3 ml produkti, që korrespondon me 0,9 g bimë të freskët).

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

 NATM163
.
.
.

La tintura madre di valeriana ha diversi usi, tutti comunque riconducibili a disturbi dell’umore. Possiede proprietà sedative, rilassanti e ipnoinducenti, cioè favorenti il sonno. Riducendo il tempo necessario per addormentarsi e migliorandone la qualità, la valeriana è indicata in tutti i suoi disturbi, insonnia e ansia.

Il modo d’uso
50 gocce 2 o 3 volte al giorno lontano dai pasti in poca acqua pari a una dose giornaliera di 3 ml di prodotto, corrispondente a 0,9 g di pianta fresca.

 NATM163

 

Valeriana officinalis (e maceruar në alkool me origjinë bimore dhe ujë të pastruar për të paktën 21 ditë).

error: Content is protected !!