Venat Varikoze – PHYTO LEGS KAPSULE

 • FUNKSIONALITETI FIZIOLOGJIK I QARKULLIMIT
 • REZOLON INSUFFICIENCËN VENOZE KRONIKE
 • KUNDËR KAPILARIVE TË BREGILË
 • VENOTONIK, ANTI-INFLAMATOR DHE ASTRINGENT

60 kapsula

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.250

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Venat Varikoze (Kapilaret e fryra) PHYTO LEGS – Varice

Lehtësim i këmbëve dhe mikroqarkullimit

 • FUNKSIONALITETI FIZIOLOGJIK I QARKULLIMIT 
 • REZOLON INSUFFICIENCËN VENOZE KRONIKE
 • KUNDËR KAPILARIVE TË BREGILË
 • VENOTONIK, ANTI-INFLAMATOR DHE ASTRINGENT

Ënjtja në mbrëmje e gjymtyrëve të poshtme (edema), ndjenja te kapilaret ne kembe të rënda, ndjesi shpimi gjilpërash dhe ngërçe mund të jenë simptomat e para të Insuficiencës Venoze Kronike, një sëmundje në zhvillim progresiv me shenja më të dukshme në venat sipërfaqësore të gjymtyrëve të poshtme.

Trashëgimia, dieta, mënyra e jetesës sedentare, mbipesha dhe një mënyrë jetese jo korrekte janë shkaqet e mundshme dhe faktorët e rrezikut që mund të çojnë në këtë patologji.
Phyto Legs kapilaret ne kembe është në gjendje të ndihmojë funksionin fiziologjik të qarkullimit të gjymtyrëve të poshtme në rast të brishtësisë së kapilarëve, pamjaftueshmërisë së lehtë kronike venoze dhe hemorroideve jokirurgjikale.

Mënyra e përdorimit per Venat Varikoze
Merrni 2 deri në 3 kapsula në ditë gjatë gjithë ditës, mundësisht ndërmjet vakteve.

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose massima giornaliera

(3 capsule da 653 mg)

Ippocastano corteccia e.s.

267 mg

apporto di escina 40 mg
Centella parti aeree e.s. 200 mcg
apporto di derivati triterpenici 40 mg
Rusco radice e.s. 200 mg
apporto di ruscogenina 10 mg
Vitamina C 180 mg (225% NRV)
Vite rossa foglie e.s. 140 mg
apporto di polifenoli 7 mg
Mirtillo nero frutti e.s. 133 mg
apporto di antocianine. 33 mg
Rutina 90 mg
Esperidina 90 mg
Vitamina E 45 mg (375%NRV)
Selenio 82,5 mcg (150% NRV)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

Sollievo Gambe e microcircolo

 • COADIUVANTE DELLA FISIOLOGICA FUNZIONALITÀ CIRCOLATORIA
 • RIDUCE L’INSUFFICIENZA VENOSA CRONICA
 • UTILE NEL TRATTAMENTO CONTRO LA FRAGILITÀ CAPILLARE
 • VENOTONICO ANTINFIAMMATORIO E ASTRINGENTE.

Gonfiore serale agli arti inferiori (edema), sensazione di gambe pesanti, formicolii e crampi possono essere i primi sintomi di Insufficienza Venosa Cronica, una malattia ad evoluzione progressiva con segni più evidenti a livello delle vene superficiali degli arti inferiori. Ereditarietà, alimentazione, sedentarietà, sovrappeso e uno stile di vita scorretto sono le possibili cause e fattori di rischio che possono portare a questa patologia. Phyto-Legs è in grado di coadiuvare la fisiologica funzionalità circolatoria degli arti inferiori in caso di fragilità capillare, Insufficienza Venosa Cronica lieve ed emorroidi non chirurgiche.

QARKULLIMIT KAPILARIVE

Referenca NAPL01

PËRMBAJTJA MESATARA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët      për dozën maksimale ditore

 

(3 kapsula )

Ippocastano corteccia e.s. 267 mg
apporto di escina 40 mg
Centella parti aeree e.s. 200 mcg
apporto di derivati triterpenici 40 mg
Rusco radice e.s. 200 mg
apporto di ruscogenina 10 mg
Vitamina C 180 mg (225% NRV)
Vite rossa foglie e.s. 140 mg
apporto di polifenoli 7 mg
Mirtillo nero frutti e.s. 133 mg
apporto di antocianine. 33 mg
Rutina 90 mg
Esperidina 90 mg
Vitamina E 45 mg (375%NRV)
Selenio 82,5 mcg (150% NRV)

Agjent mbulues (lëvozhga e kapsulës): Hidroksipropilmetilcelulozë, çamçakëz Gellan; Geshtenje e Eger(Geshtenje e Eger L.) Niseshte misri; Centella (Centella asiatica-Mullage Aziatike (L.) Urb.) (Ruscus aculeatus L.) , vitaminë C (acid L-askorbik); Ekstrakt i thatë i gjetheve të hardhisë së kuqe ,Ekstrakt i thatë i frutave të boronicës (Vaccinium myrtillus L.) Vitamina E (DL-alfa-tokoferil acetat); Rutina; Maja e selenit; Hesperidina.

error: Content is protected !!