VITALITY MEMORY

  • Për funksionimin e trurit
  • Përmirësimin e kujtesës
  • Zhvillimin e përqendrimit
  • Efektiv në pacientët me deficit të vëmendjes
  • Kundër problemevepsikike dhe neurologjike
  • Nxitur gjumin dhe lufton çdo formë nervozizmi

Ndihmon në ruajtjen e funksionit normal kognitiv tek të rriturit dhe fëmijët e moshës shkollore dhe  ndihmon në reduktimin e lodhjes.

10 ampula (25 ml me kapak me vidë)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.750

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Vitality memory (Vitaliteti i kujtesës) është një suplement ushqimor i bazuar në ekstrakte Bacopa dhe Ginkgo biloba të dobishme për kujtesën dhe së bashku me zinkun kontribuojnë në ruajtjen e funksionit normal kognitiv tek të rriturit dhe fëmijët e moshës shkollore.
Flakonet përmbajnë gjithashtu vitamina B, duke përfshirë riboflavin, acid pantotenik, acid folik dhe niacinë, të cilat kontribuojnë në reduktimin e lodhjes dhe vitamina C dhe E të dobishme për mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Bacopa monnieri është emri shkencor i hisopit të ujit. Kjo bimë është përdorur për mijëra vjet në Indi në mjekësinë tradicionale Ayurvedic dhe quhet Brahmi.
Sipas mjekësisë tradicionale indiane të quajtur mjekësia Ayurvedic, Bacopa është një bimë e indikuar për trajtimin e të gjitha sëmundjeve të trurit. Efekti i tij shëron të gjitha sëmundjet mendore nga problemet e kujtesës deri te çrregullimet psikologjike dhe nervore.

Marrja e Bacopa rekomandohet veçanërisht për të ndihmuar funksionimin e trurit, përmirësimin e kujtesës dhe zhvillimin e më shumë përqendrimit.Në fakt, administrimi i Bacopa ka qenë efektiv në studimet klinike në pacientët me avari nervor dhe deficit të vëmendjes me rezultate vërtet të shkëlqyera. Për më tepër, në rast të nevralgjisë dhe formave të ndryshme të dhimbjeve të kokës, veçanërisht nëse janë me origjinë nervore, Bacopa është një ilaç natyral i vlefshëm, prandaj Bacopa kryesisht merret për vetitë e tij të dobishme në tru, por është gjithashtu një anksiolitik natyral i shkëlqyer që lufton stresin, depresionin dhe ankth.

Këtë përfitim e jep vetia e tij sepse rregullon nivelet e serotoninës, e cila, siç e dimë, është hormoni i humorit të mirë.Prandaj, marrja e rregullt e këtij ilaçi ndihmon kundër problemeve të ndryshme psikike dhe neurologjike, veçanërisht nëse janë me origjinë nervore. Për më tepër, Bacopa është e shkëlqyer për të nxitur gjumin dhe për të luftuar çdo formë nervozizmi.

Mënyra e përdorimit
Merrni nga gjysmë shishe deri në maksimum një

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

Vitality memory è un integratore alimentare a base di estratti di Bacopa e Ginkgo biloba utili per la memoria ed assieme allo zinco contribuiscono al mantenimento della normale funzione cognitiva negli adulti e nei ragazzi in età scolare. Le fiale contengono inoltre vitamine del gruppo B fra cui riboflavina, acido pantotenico, acido folico e niacina che contribuiscono alla riduzione della stanchezza e dell’affaticamento e vitamina C ed E utili per proteggere le cellule dallo stress ossidativo.

La Bacopa monnieri è il nome scientifico dell’issopo d’acqua. Questa pianta è utilizzata da migliaia di anni in India nella medicina tradizionale ayurvedica e viene chiamata Brahmi.
Secondo la medicina tradizionale indiana chiamata medicina ayurvedica la Bacopa è una pianta indicata per il trattamento di tutte le malattie cerebrali. Il suo effetto cura ogni malattia mentale dai problemi di memoria, ai disturbi psicologici e nervosi.
L’assunzione della Bacopa è consigliata in particolare per aiutare le funzioni cerebrali, migliorare la memoria e sviluppare più concentrazione. Infatti la somministrazione di Bacopa è stata efficace negli studi clinici in pazienti con esaurimento nervoso e deficit dell’attenzione con risultati veramente eccellenti. Inoltre in caso di nevralgie e varie forme di mal di testa soprattutto se di origine nervosa la Bacopa è un valido rimedio naturale.
Quindi la Bacopa viene assunta principalmente per le sue proprietà benefiche sul cervello ma è anche un ottimo ansiolitico naturale che contrasta lo stress, la depressione e l’ansia.
Questo beneficio è dato dalla sua proprietà perché regolatrice dei livelli di serotonina che come sappiamo è l’ormone buonumore.
L’assunzione regolare di questo rimedio aiuta quindi contro vari problemi psichici e neurologici in particolare se di origine nervosa. Inoltre la Bacopa è ottima per favorire il sonno e per contrastare ogni forma di nervosismo.

Referenca NAV02

VITALITY MEMORY:

PËRMBAJTJA MESATARA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
            Komponentët        për dozën maksimale ditore

(1 ampulë e barabartë me 25 ml)

Bacopa monnieri e.s. 100 mg
di cui bacosidi 20 mg
Ginkgo biloba e.s. 25 mg
di cui ginkgoflavonoidi 6 mg
di cui lattoni terpenici 1,5 mg
Glutammina 100 mg
Arginina l-cloridato 40 mg
Vitamina C 100 mg (125%NRV)
Vitamina E 30 mg (250%NRV)
Tiamina (vit B1) 1,1 mg (100%NRV)
Riboflavina (vit B2) 1,4 mg (100%NRV)
Niacina (vit B3) 16 mg (100%NRV)
Vitamina B6 1,4 mg (100%NRV)
Acido pantotenico 6 mg (100%NRV)
Acido folico 200 mg (100%NRV)
Vitamina B12 2,5 mcg (100%NRV)
Zinco 12,5 mg (125%NRV)
Olio essenziale di arancio dolce 5 mg

Ujë, fruktozë, stabilizues: glicerinë; l-acid askorbik, l-glutamine, Bacopa (Bacopa monnieri (L.) Wettst.) ekstrakt i tharë i sipërm tit. 20% në bakozide; glukonat zinku, acidifikues: acid citrik; aromë, ruajtës: sorbat kaliumi; hidroklorur arginine-l, acetat DL-alfa-tokoferil (vitamina E), Ginkgo biloba (Ginkgo biloba L.) ekstrakt i thatë i gjetheve të tit. 24% në gjinkoflavonoidet glukozidike dhe 6% në laktonet terpene; nikotinamid (niacin), kalciumi D-pantotenat (acidi pantotenik), vaj esencial i portokallit të ëmbël (Citrus aurantium var. dulcis), ëmbëlsues: sukralozë; riboflavin (vitamina B2), hidroklorur piridoksine (vitamina B6), hidroklorur tiamine (vitamina B1), acid folik, cianokobalaminë (vitamina B12).

error: Content is protected !!