Vitamina B COMPLEX 1000 plus

 • VITAMINAT E GRUPIT B
 • ME EKSTRAKTE MILE DHE HITHRE
 • Themelore pas çdo antibiotiku
 • Parandalimi i sëmundjeve kardiovaskulare, neurologjike dhe të lëkurës
 • Bazat për energjinë

30 TABLETA TË NDËSHME 1000 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.650

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Vitamina B complex plus:

 • VITAMINAT E GRUPIT B
 • ME EKSTRAKTE MILE DHE HITHRE
 • Themelore pas çdo antibiotiku
 • Parandalimi i sëmundjeve kardiovaskulare, neurologjike dhe të lëkurës
 • Bazat për energjinë


Vitamina B Complex 1000 plus është një suplement ushqimor i bazuar në ekstrakte bimore dhe vitamina të kompleksit B me interes ushqyes dhe fiziologjik, i dobishëm për plotësimin e mangësive ushqimore dhe/ose nevojave të shtuara të këtyre lëndëve ushqyese.

Vitaminat B janë të përfshira në funksione të ndryshme të trupit, tiamina (Ose me e njohur si vitamina B1 prej se ciles ne disa shtete nxjerin  benfotiamina), niacina, biotina dhe acidi pantotenik për shembull kontribuojnë në metabolizmin normal të energjisë, vitaminat B6 dhe B12 dhe acidi folik ndihmojnë për të luftuar lodhjen dhe riboflavina ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. .

Meli mund të jetë i dobishëm për vetitë e tij restauruese dhe hithra për të promovuar funksionet pastruese të trupit.

Duke qenë se vitaminat e grupit B prodhohen nga bakteret e zorrëve, integrimi i kompleksit B rezulton i domosdoshëm dhe i detyrueshëm pas çdo trajtimi me antibiotikë pasi ky i fundit vret të gjitha bakteret e florës sonë bakteriale të zorrëve, të mira dhe të këqija dhe për pasojë vitaminat e grupit b nuk do të prodhohet më.
Në fakt, trupit i duhen rreth 2 vjet për të ribalancuar florën bakteriale të zorrëve pas antibiotikut kimik.
Nëse jeni të interesuar për antibiotikun natyral nga farat e grejpfrutit Naturetica, klikoni këtu.

FORMULA E RE E PËRMIRIRËSUAR ME DOZIM MAKSIMAL TË LEJUAR PËR NJË TABE

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose giornaliera 

(1 compressa da 1000 mg)

Tiamina  25 mg (2273% NRV)
Riboflavina 25 mg (1786% NRV)
Vitamina B6 9,5 mg (679% NRV)
Acido pantotenico 18 mg (300% NRV)
Niacina 36 mg (225% NRV)
Acido folico 400 mcg (200% NRV)
Biotina 450 mcg (900% NRV)
Vitamina B12 33 mcg (1320% NRV)
Ortica e.s. 200 mg
Miglio e.s. 200 mg

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet marrja e gjysmë tablete çdo ditë ndërsa nëse është e nevojshme është e mundur dyfishimi i dozës deri në 1 tabletë në ditë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Referenca NA13

.

.

 • VITAMINE DEL GRUPPO B
 • CON ESTRATTI DI MIGLIO E ORTICA
 • NUOVA FORMULA POTENZIATA

Vitamina B Complex 1000 plus è un integratore alimentare a base di estratti vegetali e vitamine del complesso B di interesse nutrizionale e fisiologico utile a colmare le carenze alimentari e/o gli aumentati fabisogni di tali nutrimenti.

Le vitamine del gruppo B sono coinvolte in diverse funzioni dell’organismo,tiamina,niacina, biotina e acido pantotenico ad esempio contribuiscono al normale metabolismo energetico,le vitamine B6 e B12 e l’acido folico contribuiscono a contrastare stanchezza ed affaticamento e la riboflavina aiuta a proteggerele cellule dallo stress ossidativo.

Il miglio può essere utile per le sue proprietà ricostituenti e l’ortica per favorire le funzioni depurative dell’organismo.

Essendo le vitamine del gruppo B prodotte dai batteri intestinali , l’integrazione di B-complex si rivela necessaria e doverosa dopo ogni trattamento antibiotico poichè quest’ultimo uccide tutti i batteri della nostra flora batterica intestinale, sia buoni che cattivi e di conseguenza le vitamine del gruppo b non saranno più prodotte.
Al corpo servono infatti circa 2 anni per riequilibrare la flora batterica intestinale dopo l’antibiotico chimico.
Se ti interessa l’antibiotico naturale dai semi di pompelmo Naturetica, clicca qui.

NUOVA FORMULA POTENZIATA CON DOSAGGIO MASSIMO CONSENTITO PER UNA TAVOLETTA

Modo d’uso

Si consiglia di assumere mezza compressa alm giorno mentre in caso di necessità è possibile raddoppiare la dose fino ad 1 compressa al giorno.

 

Ekstrakt i thatë i gjetheve të hithrës (Urtica dioica) tit. 2% silicë, meli (Panicum miliaceum) ekstrakt i thatë i farave, agjent përforcues: celulozë mikrokristaline, nikotinamid, hidroklorur tiaminë (vit B1), riboflavinë (vit B12), kalcium D-pantohen -Agjentët ngurtësues: sterat magnezi dhe dioksidi i silikonit, hidroklorur piridoksinë (vit B6), D-biotin, acid folik, cianokobalaminë (vit. B12)

error: Content is protected !!