VITAMINA B12 – Formula Biologjike AKTIVE

  • VITAMINA B12 NE FORME BIOLOGJIKISHT AKTIVEMETILKOBALAMINES 
  • E DOBISHME PER ATA QE NDJEKEN DIET VEGAN DHE VEGJETARIANE

60 Kapsula nga 498 mg

 

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.000

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

VITAMINA B12 – Formula Biologjike AKTIVE

  • VITAMINA B12 NE FORME BIOLOGJIKISHT AKTIVEMETILKOBALAMINES 
  • E DOBISHME PER ATA QE NDJEKIN DIET VEGANE DHE VEGJETARIANE

Suplement ushqimor me bazë vitaminën B12 në formën biologjike aktive të metilkobalaminës.

Kontribuon në reduktimin e lodhjes, në funksionimin normal të sistemit imunitar, sistemit nervor, metabolizmit, të energjisë, homocisteinës dhe në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut.

Alga e klorella (chorella) kan një veprim antioksidues, promovon funksionet e pastrimit dhe mbrojtjen natyrale të trupit.

Mënyra e përdorimit Për fëmijët 3+ dhe të rriturit:

Rekomandojmë marrjen e 1 kapsule në ditë me ujë, mundësisht gjatë vaktit.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Komponentët për dozë ditore për të rriturit dhe fëmijët mbi 3 vjeç

(1 kapsula da 498 mg)

Clorella tallo plv 400 mg
Metilcobalamina
(vitamina B12)
1000 mcg (40.000% VNR)
 NAVIT08

.

.

.

 

  • VITAMINA NELLA FORMA BIOLOGICAMENTE ATTIVA DI METILCOBALAMINA
  • UTILE PER CHI SEGUE UNA DIETA VEGANA E VEGETARIANA 

Integratore alimentare a base di Vitamina B12 nella forma biologicamente attiva di metilcobalamina.
Contribuisce alla riduzione della stanchezza e dell’affaticamento, alla normale funzione del sistema immunitario, sistema nervoso, metabolismo energetico e dell’omocisteina e alla normale formazione dei globuli rossi.
L’alga Clorella ha un’azione antiossidante e favorisce le funzioni depurative e le naturali difese dell’organismo.

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose giornaliera adulti e bambini sopra i 3 anni

(1 capsula da 498 mg)

Clorella tallo plv 400 mg
Metilcobalamina
(vitamina B12)
1000 mcg (40.000% VNR)

 

Algat e klorellës (Chlorella vulgaris Beijerinck) pluhur tallus; agjentë mbulues (lëvozhga e kapsulës): hidroksipropil metilcelulozë, çamçakëz gellan; metilkobalamina (vitamina B12).

error: Content is protected !!