VITAMINA B6 – Formula Biologjike AKTIVE

 • PER SISTEMIN IMUNITAR
 • RREGULLON METABOLIZMIN
 • KUNDER LODHJES

60 Kapsula nga 607 mg

 

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.250

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

VITAMINA B6

 • PER SISTEMIN IMUNITAR
 • RREGULLON METABOLIZMIN
 • KUNDER LODHJES

VITAMINA B6 është një shtesë ushqimore e bazuar në vitaminën B6 me formë biologjike aktivepiridoksal-5′-fosfatit.

Vitamina B6 kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor dhe funksionimin normal të sistemit imunitar, në rregullimin e aktivitetit hormonal, në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut, në metabolizmin normal dhe të energjisë, homocisteinës, proteinave dhe glikogjenit si dhe në reduktimin e lodhjes.

Shtimi i alges Spirulina në formulimin e produktit përcakton një veprim mbështetës dhe restaurues.

Mënyra e përdorimit (Fëmijë 3+ dhe të Rritur)
Rekomandohet të merrni 1 kapsulë në ditë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

NAVIT07

.

.

 • SOSTIENE IL SISTEMA IMMUNITARIO
 • REGOLA IL METABOLISMO ENERGETICO
 • UTILE CONTRO STANCHEZZA E AFFATICAMENTO

Integratore alimentare a base di Vitamina B6 nella forma biologicamente attiva di piridossale-5′-fosfato.
Contribuisce al normale funzionamento del sistema nervoso e alla normale funzione del sistema immunitario, alla regolazione dell’attività ormonale, alla normale formazione dei globuli rossi e al nomale metabolismo energetico, dell’omocisteina, delle proteine e del glicogeno.
Infine contribuisce alla riduzione della stanchezza e dell’affaticamento. L’aggiunta alla formulazione dell’alga Spirulina Italiana determina un’azione di sostegno e ricostituente.

Il modo d’uso
PER ADULTI E BAMBINI SOPRA I 3 ANNI
Si consiglia l’assunzione di 1 capsula al giorno.

Algat Spirulina (Spirulina platensis (Gomont) Geitler) pluhur thallus; agjentë mbulues (lëvozhga e kapsulës): hidroksipropil metilcelulozë, çamçakëz gellan; piridoksal - 5′-fosfat (vitamina B6).

error: Content is protected !!