VITAMINA C – 1000 nga trendafil i eger

 Vitamina C është thelbësore për jetën tonë; trupi ynë nuk mund ta sintetizojë apo grumbullojë atë dhe sot dieta jonë është gjithnjë e më e varfër me vitaminë C. Marrja e vitaminës C çdo ditë ju mbron nga patologjitë e shumta dhe nuk ka efekte anesore. Si për të rriturit ashtu edhe për fëmijët.      

30 tableta nga 1800 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.650

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

VITAMINA C

  • ABSORBIM I LARTË
  • 1 TAB: 1000 mg
  • NUK IRRITON TRAKTIN GASTROINTESTINAL
  • VITAMINA C E PËRFITUAR VETËM NGA TRANDALLAHI

Një suplement ushqimor i bazuar në ekstraktin e frutave të trëndafilit, një burim i vitaminës C.
Vitamina C është e rëndësishme për shumë procese organike, për shembull ndimon në funksionimin normal të sistemit imunitar, në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ, rrit përthithjen e hekurit, ndihmon në reduktimin e lodhjes dhe ne mire funksionimin e sistemit nervor dhe formimin korrekt të kolagjenit për trofizmin normal të lëkurës, kockave, kërcit dhe enëve të gjakut.

Falë fuqive të saj të forta antioksiduese, vitamina C ngre barrierat e sistemit imunitar dhe ndihmon trupin të parandalojë rrezikun e tumoreve, veçanërisht në stomak, duke frenuar sintezën e substancave kancerogjene. Për më tepër, kontributi i tij është thelbësor për neutralizimin e radikalëve të lirë.

Në përmbledhje, ju kujtoj vetëm se:
vitamina C është thelbësore për jetën tonë;
– trupi ynë nuk mund ta sintetizojë atë (ndryshe nga vitaminat e tjera);
– trupi ynë nuk mund ta grumbullojë atë (ndryshe nga vitaminat e tjera);
– sot dieta jonë është gjithnjë e më e varfër me vitaminë C për shkak të ndotjes dhe ruajtjes së ushqimit;
– zorrët tona thithin pak vitaminë C në të njëjtën kohë;
Fëmijëria, pleqëria, sforcimi fizik (sport ose punë e vështirë), stresi mendor, çdo patologji akute ose kronike, stresi oksidativ dhe ndotja e mjedisit e varfërojnë shumë trupin tonë me vitaminë C.

E gjithë kjo shkakton mungesë të vitaminës C dhe na shtyn drejtpërdrejt ose tërthorazi drejt shumë sëmundjeve kronike invalidore ose fatale, si sëmundjet kardiovaskulare dhe onkologjike.
Për më tepër, vitamina C e marrë për një kohë të gjatë na mbron nga gjendjet e shumta patologjike:
– infeksione virale ose bakteriale;
– patologjitë inflamatore;
– patologjitë kardiovaskulare;
– patologjitë metabolike;
– patologjitë e kavitetit të dhëmbëve ose të gojës;
– sëmundjet autoimune;
– patologjitë onkologjike.

Mënyra e përdorimit
Ne rekomandojmë marrjen e gjysmë ose një tablete në ditë.

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose giornaliera 

consigliata pari a 1 tavoletta

Rosa canina frutti estratto secco 1430 mg
apporto di Vitamina C 1000 mg (1250% NRV)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

  • ELEVATO ASSORBIMENTO
  • 1 TAVOLETTA: 1000 mg
  • NON IRRITA IL TRATTO GASTROINTESTINALE
  • VITAMINA C OTTENUTA DA SOLA ROSA CANINA

C 1000 è un integratore alimentare a base di estratto di frutti di rosa canina, fonte di vitamina C. La vitamina C è importante per numerosi processi organici, ad esempio contribuisce al normale funzionamento del sistema immunitario, alla protezione delle cellule dallo stress ossidativo, aumenta l’assorbimento di ferro, contribuisce a ridurre la stanchezza e la fatica, alla corretta funzionalità del sistema nervoso e alla corretta formazione del collagene per il normale trofismo di pelle, ossa, cartilagini e vasi sanguigni.

Referenca NAVC01

Trëndafili i eger (Ekstrakt i thatë i frutave Rosa canina L., acid L-askorbik) i titruar në 70% në vitaminë C; agjentë përforcues: celulozë, fosfat dikalciumi; stabilizues: mono-edigliceridet e acideve yndyrore, agjentët kundër ngjitjes: kripërat e magnezit të acideve yndyrore, dioksidi i silicium. 

error: Content is protected !!