VITAMINA C 500

  • Vitamina C me Acerola
  • Aromë mjedër
  • Tableta të përtypshme
  • Shije e këndshme

24 tableta të përtypshme – nga 1500 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.300

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

VITAMINA C 500

  • Vitamina C me Acerola
  • Aromë mjedër
  • Tableta të përtypshme ( ideale për fëmijët )
  • Shije e këndshme

C500 është një suplement ushqimor i vitaminës C, një mikronutrient thelbësor që kryen funksione të shumta në trupin e njeriut, për shembull, ndihmon për të mbështetur funksionimin natyral të sistemit imunitar, për të mbrojtur qelizat nga stresi oksidativ dhe për të reduktuar lodhjen dhe lodhjen.

Vitamina C, ose acidi askorbik, merr pjesë në shumë reaksione metabolike dhe në biosintezën e aminoacideve, hormoneve dhe kolagjenit.

Falë fuqive të saj të forta antioksiduese, vitamina C ngre barrierat e sistemit imunitar dhe ndihmon trupin të parandalojë rrezikun e tumoreve, veçanërisht në stomak, duke penguar sintezën e substancave kancerogjene. Për më tepër, kontributi i tij është thelbësor për neutralizimin e radikalëve të lirë.

Mungesa e vitaminës C ose acidit askorbik shkakton shfaqjen e skorbutit, një patologji që në të kaluarën ishte shumë e zakonshme tek marinarët që jetonin në anije dhe nuk hanin ushqim të freskët për muaj e muaj. Simptomat e skorbutit janë një gjendje e apatisë, anemisë dhe mungesës së oreksit të cilat pasohen nga shenja të tjera si gjakderdhja e mishrave të dhëmbëve, humbja e dhëmbëve, dhimbjet e muskujve dhe gjakderdhja nën lëkurë.

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose giornaliera 

(1 tavoletta da 1500 mg)

Vitamina C totale 500 mg 500 mg (625% NRV)

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet të merrni 1 tabletë në ditë për t’u tretur ngadalë në gojë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

 NAVC02
.
.
.
.
VITAMINA C 500

Vitamina C con Acerola
Gusto Lampone
Tavolette Masticabili
GUSTO GRADEVOLE

C500 è un integratore alimentare di vitamina C, un micronutriente essenziale che svolge numerose funzioni nell’organismo umano, ad esempio contribuisce a sostenere la naturale funzionalità del sistema immunitario, a proteggere le cellule dallo stress ossidativo e a ridurre stanchezza e affaticamento.
Il modo d’uso
Si consiglia l’assunzione di 1 tavoletta al giorno da sciogliere lentamente in bocca.

 

ëmbëlsues: sorbitol; askorbat kalciumi, acid l-askorbik, ekstrakt i thatë i frutave Acerola (Malpighia punicifolia L.) i titruar në 25% në vitaminë C (2.7%); rregullatorët e aciditetit: citrat trisodium, acid citrik; agjentë kundër ngurtësimit: kripërat e magnezit të acideve yndyrore, dioksidi i silicium; aroma; ëmbëlsues: sukralozë.
Me ëmbëlsues.

error: Content is protected !!