VITAMINA D3 Pika – Colecalciferolo

 

 • Stimulon SISTEMIN IMUNITAR
 • NDIHMON NË MIRËMBAJTJEN NORMAL TË KOCKRAVE
 • NË VAJ ulliri ORGANIK

20g (21,7 ml)

L 1.900

Produkt

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

VITAMINA D3 Pika

 • Stimulon SISTEMIN IMUNITAR
 • NDIHMON NË MIRËMBAJTJEN NORMAL TË KOCKRAVE
 • NË VAJ ulliri ORGANIK

VITAMINA D3 Pika 2000UI/Drop është një shtesë ushqimore e bazuar në vitaminën D3, e cila kontribuon në përthithjen/përdorimin normal të kalciumit dhe fosforit. Ai gjithashtu mbështet mirëmbajtjen e duhur të kockave, dhëmbëve dhe muskujve. Ndihmon funksionimin normal të sistemit imunitar.

Për ata që janë të interesuar për vitaminën D3 në kapsula, klikoni këtu

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet të merret një pikë në ditë, mundësisht pas vaktit.

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose massima giornaliera 

1 goccia da 30 mg

Vitamina D3 (Colecalciferolo) 50 mcg (2000UI) (1000% NRV)
 NAVIT06

.

.

 • STIMOLA IL SISTEMA IMMUNITARIO
 • AIUTA IL NORMALE MANTENIMENTO DELLE OSSA
 • IN OLIO DI OLIVA BIOLOGICO

VITAMINA D3 2000UI/Goccia è un integratore alimentare a base di Vitamina D3, la quale contribuisce al normale assorbimento/utilizzo del calcio e del fosforo. Inoltre sostiene il corretto mantenimento di ossa, denti e muscoli. Aiuta la normale funzione del sistema immunitario.

 

 NAVIT06

 

Vaj ulliri ekstra i virgjër organik (Olea europaea L.); Vitamina D3 40000000 IU/g (Kolekalciferol).