VITAMINA D3 K2

  • Stimulon SISTEMIN E IMUNITETIT
  • PROMOVON PROCESET E DREJTA TË KOAGULIMIT TË GJAKUT
  • NDIHMON NË MIRËMBAJTJEN NORMAL TË KOCKRAVE
  • 30 kapsula nga 397 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.050

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Vitamina D3 K2 :

  • VITAMINA D3 (2000 IU PËR KAPSULE)
  • Stimulon SISTEMIN E IMUNITETIT
  • PROMOVON PROCESET E DREJTA TË KOAGULIMIT TË GJAKUT
  • NDIHMON NË MIRËMBAJTJEN NORMAL TË KOCKRAVE


D3 VEGAN + K2 është një shtesë ushqimore e bazuar në vitaminën D3, e marrë nga Lichen, e cila kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe vitaminës K2, e dobishme për koagulimin normal të gjakut.

Mjekësia konvencionale ka thënë gjithmonë se osteoporoza varet nga mungesa e kalciumit dhe, për këtë arsye, përshkruan doza bujare ditore.

Por shpesh kalciumi nuk depozitohet në kocka por në indet e buta, veçanërisht në arteriet.

Vitamina K2 aktivizon një numër proteinash të veçanta që mobilizojnë kalciumin, promovon osteokalcinën e cila tërheq kalciumin në kocka dhe dhëmbë, dhe gjithashtu aktivizon një proteinë tjetër të quajtur MPG (Matrix GLA Protein) e cila mobilizon kalciumin nga indet e buta dhe nga arteriet, vende ku ky mineral i rëndësishëm mund të jenë të dëmshme.

Vitamina K2 prodhohet fiziologjikisht nga bakteret tona të zorrëve, duke filluar nga vitamina K1 që përmban dhe furnizohet në trup nga perimet me gjethe jeshile.

Fatkeqësisht, disbioza e zorrëve, e cila është shpesh e pranishme, ndryshon prodhimin e saj, duke e bërë atë të pamjaftueshme.

Vitamina K2 nuk ruhet në inde, përveçse në sasi të vogla; gjendet në gjëndrat e pështymës, pankreasit, trurit dhe kockave të gjoksit.

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose massima giornaliera 

(1 capsula da 397 mg)

Vit K2 200 mcg  267% NRV
Vit D3 50 mcg (2000 UI) 1000% NRV

Mënyra e përdorimit
Ne rekomandojmë marrjen e një kapsule në ditë, mundësisht pas një vakti.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Referenca NAVIT02

.

.

VITAMINA D3 (2000 UI PER CAPSULA)
STIMOLA IL SISTEMA IMMUNITARIO
FAVORISCE I GIUSTI PROCESSI DI COAGULAZIONE DEL SANGUE
AIUTA IL NORMALE MANTENIMENTO DELLE OSSA

D3 VEGAN + K2 è un integratore alimentare a base di Vitamina D3, ottenuta da Lichene, la quale contribuisce alla normale funzione del sistema immunitario e Vitamina K2, utile alla normale coagulazione del sangue.

La medicina convenzionale va, da sempre, dicendo che l’osteoporosi dipende da una mancanza di calcio e, per questo motivo, ne prescrive generose dosi quotidiane.

Ma spesso il calcio, specie se in eccesso, non va a depositarsi nelle ossa bensì nei tessuti molli specie le arterie.

Infatti, il fenomeno dell’aterosclerosi è aggravato da un eccesso di calcio.

La vitamina K2, infatti, attiva una serie di speciali proteine che mobilizzano il calcio, promuove l’osteocalcina che attira il calcio nelle ossa e nei denti e attiva anche un’altra proteina chiamata MPG (Matrix GLA Protein) la quale mobilizza il calcio dai tessuti molli e dalle arterie, luoghi dove questo importante minerale può risultare dannoso.

Il modo d’uso
Si consiglia l’assunzione di una capsula al giorno, preferibilmente dopo un pasto.

Agjent përforcues: Celuloza; Vitamina K2 (Menaquinone); Agjent mbulues (lëvozhga e kapsulës): hidroksipropilmetilcelulozë, çamçakëz gellan; Vitamina D3 100000 IU / g (Kolekalciferol - nga Lichen, Cladonia rangiferina (L.) Weber ex F.H. Wigg.)

error: Content is protected !!