FLUITUSS FORTE – WINTER HELP

 

 • FORMULA E PËRGJITHUR EDHE MË E PËRQENDRORË
 • ME SHTESËN E OLIGOELMENTIT TË MANGANIT DHE BAKRIT PËR STIMULIMIN e MBROJTJEVE IMUNORE
 • FLUIDIZUES DHE QETËSUES
 • PA SHTUAR UJË, me MALLOW ( Malva)
 • Të rriturit dhe fëmijët 3+

150 ml

L 1.800

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

 • FORMULA E PËRGJITHUR EDHE MË E PËRQENDRORË
 • ME SHTESËN E OLIGOELMENTIT TË MANGANIT DHE BAKRIT PËR Stimulimin e MBROJTJEVE IMUNORE
 • FLUIDIZUES DHE QETËSUES
 • PA SHTUAR UJË
 • Të rriturit dhe fëmijët 3+

Shurup i bazuar në ekstrakt ujor të mallow /malva(lule dhe gjethe), me një veprim zbutës dhe qetësues
në membranat mukoze (zgavrën e gojës, ezofag, stomak dhe zorrë). Ekstrakti përmban në mënyrë natyrale mucilage, i përbërë nga polisaharide me veprim “filmues” që ngjiten në indet e irrituara, duke i mbrojtur dhe djegur ato.
Në formulë ka ekstrakte bimore si Grindelia, me efekt balsamik dhe për këtë arsye efektiv si ekspektorant, qetësues kundër kataraleve dhe kollës, por edhe qetësues, duke favorizuar kështu tonin normal të zërit; Plantain me një veprim zbutës dhe qetësues favorizon funksionalitetin normal të traktit të sipërm respirator, trumza e egër promovon rrjedhshmërinë e sekrecionet bronkiale dhe mirëqenien e hundës dhe të fytit.
Shurupi gjithashtu përmban vitaminë C dhe bakër, të cilat kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar, duke rezultuar në një shkurtim të kohës së shërimit nga çrregullime të ftohjes.
Gjithashtu e rëndësishme është prania e mjaltit, në gjendje të ulet sekrecionet e mukusit dhe zvogëlojnë kollën.
Disa studime kanë treguar se mjalti rritet çlirimi i citokinave me efekte: antioksidantë, antiinflamatorë dhe antimikrobikë.

COD. NAWH10

.

.

 • FORMULA RINNOVATA ANCORA PIÙ CONCENTRATA
 • CON L’AGGIUNTA DI OLIGOELELMENTI DI MANGANESE E RAME PER STIMOLARE
  LE DIFESE IMMUNITARIE
 • FLUIDIFICANTE E CALMANTE
 • ADULTI E BAMBINI 3 +

Sciroppo a base di estratto acquoso di Malva (Fiori e Foglie), dall’azione emolliente e lenitiva
sulle mucose (cavo orale, esofago, stomaco e intestino). L’estratto contiene naturalmente
mucillagini, composte da polisaccaridi dall’azione “filmante” che aderiscono ai tessuti irritati, proteggendoli e sfiammandoli.
Nella formula sono presenti estratti vegetali come la Grindelia, ad effetto balsamico e quindi
efficace come espettorante, anticatarrale e sedativo della tosse, ma anche lenitivo, favorendo così il normale tono della voce; la Piantaggine dall’azione emolliente e lenitiva favorisce
la normale funzionalità delle prime vie respiratorie, Il Timo serpillo favorisce la fluidità delle
secrezioni bronchiali e il benessere di naso e gola.
Lo sciroppo contiene inoltre Vitamina C e Rame, che contribuiscono al normale funzionamento del sistema immunitario, determinando un accorciamento dei tempi di guarigione dai
disturbi da raffreddamento. Importante è anche la presenza del miele, in grado di diminuire
le secrezioni di muco e ridurre la tosse. Alcuni studi hanno dimostrato che il miele aumenta
il rilascio di citochine dagli effetti: antiossidanti, antiinfiammatori e antimicrobici.

COD. NAWH10

 

 

 

Ita: : Malva (Malva sylvestris L.) fiori e foglie estratto acquoso, Miele millefiori, Fruttosio, Eucalipto (Eucalyptus globulus Labill.) foglie olio essenziale, Timo serpillo (Thymus serpyllum L.) sommità estratto fluido, Grindelia (Grindelia robusta Nutt.) erba con fiori estratto fluido, Drosera (Drosera rotundifolia L.) erba con fiori estratto secco 1/4, Altea (Althaea officinalis L.) radice estratto fluido, Malva (Malva sylvestris L.) fiori e foglie estratto fluido, Piantaggine (Plantago major L.) erba con fiori estratto fluido, Addensante (Agar-agar), Acido ascorbico (Vitamina C), Addensante (Pectina), Edulcorante (Sucralosio), Rame gluconato, Manganese.  

ALB: Mallow (Malva sylvestris L.) ekstrakt ujor i luleve dhe gjetheve, mjaltë e luleve të egra, fruktoza, eukalipt (Eucalyptus globulus Labill.) Vaj i gjetheve thelbësor, ekstrakt i sipërm i lëngshëm i trumzës së egër (Thymus serpyllum L.), Grindelia (Grindelia robusta Nutt.) Barishte me lule ekstrakte të lëngshme, Drosera (Drosera rotundifolia L.) barishte me lule ekstrakt të thatë 1/4, Altea (Althaea officinalis L.) ekstrakt lëngu i rrënjëve, ekstrakt i lëngut të mallit (Malva sylvestris L.) ekstrakt i lëngut të luleve dhe gjetheve, barishte delli (Plantago major L.) me ekstrakt lulesh lëng, Trashës (Agar-agar), Acidi Askorbik (Vitaminë C), Trashës (Pektinë), Ëmbëltësues (Sukralozë), Glukonat bakri, Manganese.

error: Content is protected !!