Xhel dushi e ngurtë – OPEN MIND – HOPI

 

Larje trupi relaksuese me LIMON dhe LAVANDË

 

 • PA SLES, SLS, SILIKONE, PARABEN
 • ME GLICERINE VEGJETAL
 • NGJYRAT MINERALE NATYRALE
 • PRESIM I FTOHTË

 

70 g

 

L 1.300

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Xhel dushi e ngurtë – Relaksuese – me LIMON dhe LAVANDË

Larje trupi relaksuese me LIMON dhe LAVANDË

 • PA SLES, SLS, SILIKONE, PARABEN 
 • ME GLICERINE VEGJETAL 
 • NGJYRAT MINERALE NATYRALE 
 • PRESIM I FTOHTË

Sapuni ynë prodhohet me metodën e ftohtë, kjo lejon përdorimin e vajrave dhe gjalpave të çmuar, vetitë e të cilave nuk ndryshojnë nga orët e gjata të gatimit.

Përfitimet e Xhel dushi e ngurtë : 

 • Të rehatshme
  Shampo të ngurta dhe detergjentë zënë më pak hapësirë, si në banjën tuaj ashtu edhe në valixhen tuaj. Lehtë dhe komode për t’u mbajtur, pa rrezikun e hapjes ose rënies së shisheve dhe daljes së produktit. Në këtë mënyrë zvogëlohet rreziku i mbetjeve dhe rritet lehtësia e përdorimit. Në fakt, detergjentët e ngurtë, pikërisht për shkak të konsistencës së tyre, nuk i nënshtrohen kufizimeve të vendosura për lëngjet në udhëtimet ajrore.
 • Shpenzo më pak
  Me një bllok shampo 100 gramësh mund të kryeni edhe 50 larje dhe të gjitha me delikatesën e produkteve natyrale.
 • E qëndrueshme dhe ekologjike
  Lamtumirë shishet dhe shishet plastike, të dëmshme për mjedisin, që ndotin detet në mbarë botën.

 

Bagnodoccia solido rilassante
Referenca NAHBD03

.

.

 • NO SLES, SLS, SILICONI, PARABENI
 • CON GLICERINA VEGETALE
 • COLORANTI MINERALI NATURALI
 • LAVORAZIONE A FREDDO

Il nostro sapone viene prodotto con il metodo a freddo, questo consente l’utilizzo di oli e burri pregiati le cui proprietà non vengono alterate da lunghe ore di cottura.

Benefici di detergenti solidi :

Comodi
Gli shampoo e i detergenti solidi occupano meno spazio, sia nel tuo bagno che… in valigia. Leggeri e comodi da trasportare, senza il rischio che i flaconi si aprano o cadano e fuoriesca il prodotto. In questo modo, si riduce il rischio di spreco e aumenta la comodità d’uso. Infatti, i detergenti solidi, proprio in virtù della loro consistenza, non sottostanno alle limitazioni imposte sui liquidi nei viaggi aerei.

Spendi meno
Con un panetto di shampoo solido da 100 grammi si possono effettuare anche 50 lavaggi e tutti con la delicatezza dei prodotti naturali.

Sostenibili ed ecologici
Addio a flaconi e bottigliette in plastica, dannosi per l’ambiente, che inquinano i mari di tutto il mondo.

Koko sulfat natriumi, kokoil isetionat natriumi, alkool cetil, niseshte oryza sativa, kokamidolpropil betainë, Gjalp Shea, parfum, glicerinë, ekstrakt lulesh la-vandula angustifolia, ekstrakt i frutave të limonit, ekstrakt Qitro, diacetat tetrasodium glutamate, linalool.

error: Content is protected !!