Xhel lubrifikues – INTIMO – hidratues

 

  • Lubrifikon dhe hidraton mukozën e pjesëve intime
  • Ndihmon në rast të shqetësimit dhe acarimit intim
  • Përmirësoni marrëdhëniet intime
  • Me ekstrakt qetësues të kalendulës

50 ml

L 1.400

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Xhel lubrifikues dhe hidratues me ekstrakt Calendula

Një xhel vegjetal i krijuar posaçërisht për të lubrifikuar dhe hidratuar mukozën delikate të pjesëve intime në mënyrë natyrale. Praktik dhe efektiv, parandalon dhe lufton çrregullimet që lidhen me sekretimin e dobët natyror si thatësi, shqetësim dhe acarim, falë acidit laktik që ndihmon në ruajtjen e pH fiziologjik të mjedisit vaginal dhe ekstraktit qetësues dhe qetësues të Calendulës. Me efektin e tij hidratues dhe lubrifikues, ky xhel ndihmon në përmirësimin e marrëdhënieve intime. E përputhshme me përdorimin e prezervativëve.

Kur mukozat vaginale janë më pak të hidratuara, në fakt, ato priren të bëhen më të ndjeshme dhe delikate. Kjo gjendje mund të shkaktojë dhimbje gjatë marrëdhënieve intime (dyspareunia): thatësia vaginale është arsyeja kryesore pse dashuria mund të bëhet e dhimbshme në menopauzë.

Mënyra e përdorimit
Aplikoni një sasi të vogël të produktit në zonën e prekur sipas nevojës.

Shënim:
TË TESTUAR DERMATOLOGJIK-TESTUAR NIKEL

Nuk përmban:
PARFUM, ALKOOL, PARABEN, PARAFINA APO DERIVATE NAFTE CEZORË FORMALDEHID, NGJYRA, PEG / PPG, DERIVATE TË KAFSHËVE

.

.

Gel Lubrificante e Idratante con estratto di Calendula

Un gel vegetale studiato appositamente per lubrificare e idratare in modo naturale la delicata mucosa delle parti intime. Pratico ed efficace, previene e contrasta i disturbi legati ad una scarsa secrezione naturale quali secchezza, fastidio e irritazione, grazie all’Acido Lattico che aiuta a preservare il pH fisiologico dell’ambiente vaginale e all’estratto di Calendula, lenitivo e calmante. Dall’effetto umettante e lubrificante, questo gel aiuta a migliorare i rapporti intimi. Compatibile con l’uso di profilattici.

Quando le mucose vaginali sono meno idratate, infatti, tendono a diventare più sensibili e delicate. Questa condizione può determinare dolore durante i rapporti intimi (dispareunia): la secchezza vaginale è il principale motivo per cui in menopausa l’amore può diventare doloroso.

Note:
DERMATOLOGICAMENTE TESTATO-NICHEL TESTED

Non contiene:
PROFUMO,ALCOL, PARABENI , PARAFFINE O DERIVATI DEL PETROLIO CESSORI DI FORMALDEIDE, COLORANTI, PEG/PPG, DERIVATI ANIMALI

Referenca NAI02

Ujë, Glicerinë, Propanediol, Acid laktik, ekstrakt Calendula , Çamçakëz Xanthan, Çamçakëz sklerotium, Fitat natriumi, Benzoat Natriumi, Sorbat kaliumi.

error: Content is protected !!