Një bashkëpunim me Receta_Baby

 • 0 out of 5

  Nisja e ushqimit 4-6M (dixhital)

  Guida ime e pare e nisjes se ushqimit

  ▫️Ne kete liber dixhital do te keni mundesi te keni te gjitha provat e para te bashkeshoqeruara me recetat perkatese si dhe keshillat e duhura per nje nisje te mbare te ushqimit te ngurte te femijes.

  Shqiperi / Kosove / Maqedoni:
  Pagesa mund të bëhet edhe me para në dorë kur korrieri të mbërrijë në shtëpinë tuaj.

  Jashtë Shtetit: Paypal -> Kontakto Gerten

  L 2.300
 • 0 out of 5

  Menu për Moshën 12m+ (dixhital)

  Libri i Menus me receta për moshën 12M+
  Në këtë libër do të gjeni Menun javore për femijet e moshës 12M+ me të pesta vaktet e cdo dite të javës (Mengjeset, Paraditja, Dreka, Pasditja, Darka).
  Cdo recetë shoqerohet edhe me këshilla dhe informacione referuar përgatitjes apo përbërësve në recetë.
  Bashkëshoqeruar Menus Javore do të keni edhe kalendarin e këtyre recetave të përmbledhura në një poster.

  Shqiperi / Kosove / Maqedoni:
  Pagesa mund të bëhet edhe me para në dorë kur korrieri të mbërrijë në shtëpinë tuaj.

  Jashtë Shtetit: Paypal -> Kontakto Gerten

  L 2.300
 • 0 out of 5

  Receta 6m+ deri 12m (dixhital)

  Libri me receta pas moshes 6M+ deri 12M
  ▫️Nje liber me disa menu javore per 3 vaktet kryesore.
  ▫️Larmishmeri recetash per ti siguruar femijes nje shumellojshmeri vlerash ushqyese qe i duhen cdo dite.
  ▫️Keshilla te vlefshme per cdo recete dhe per ushqyerjen ne pergjithesi.
  ▫️Shoqeruar edhe me informacione per vlerat ushqimore qe shume produkte permbajne ne 100 gram.
  ▫️Bazuar totalisht ne keshillat e metodes Baby Led Weaning per ti dhene mundesine femijes te kaloj ndryshimin nga purete ne ushqyerjen me copa ne menyre te pavarur.

  Shqiperi / Kosove / Maqedoni:
  Pagesa mund të bëhet edhe me para në dorë kur korrieri të mbërrijë në shtëpinë tuaj.

  Jashtë Shtetit: Paypal -> Kontakto Gerten

  L 3.500
 • 0 out of 5

  Libri i gatimit sipas BLW (dixhital)

  Nje liber me receta per 3 vakte te dites sips metodes BLW, te organizuara ne menu javore per moshat 6 muaj deri 6 vjec.

  Shqiperi / Kosove / Maqedoni:
  Pagesa mund të bëhet edhe me para në dorë kur korrieri të mbërrijë në shtëpinë tuaj.

  Jashtë Shtetit: Paypal -> Kontakto Gerten

  L 5.400
error: Content is protected !!