Një bashkëpunim me Receta_Baby

 • 0 out of 5

  Trajnimi Baby Led Weaning

  Ne kete material do te gjeni te gjitha keshillat e nevojshme per te ndjekur kete metode ne menyre te pavarur vet ne shtepi me femijen tuaj.
  Gjithcka qe duhet te dini per kete metode.
  Teknikat kryesore baze.
  Keshilla dhe detyra per tu ndjekur.

  Shqiperi / Kosove / Maqedoni:
  Pagesa mund të bëhet edhe me para në dorë kur korrieri të mbërrijë në shtëpinë tuaj.

  Jashtë Shtetit: Paypal -> Kontakto Gerten

  L 6.990
 • 0 out of 5

  Trajnimi Picky Eating

  Trajnimi ne grup – Picky Eating
  Zhvillohet ne 5 seanca online në grup me mbikqyrje për një afat 2 mujor.
  1 Konsultë falas mbas përfundimit të trajnimit, vlerësim i rezultateve.
  Akes në guidën e plotë me menu & receta.

  Shqiperi / Kosove / Maqedoni:
  Pagesa mund të bëhet edhe me para në dorë kur korrieri të mbërrijë në shtëpinë tuaj.

  Jashtë Shtetit: Paypal -> Kontakto Gerten

  L 9.300
error: Content is protected !!