Produkte te Regjistruara në Ministrinë e Shëndetësisë Italiane

Porositni produktet e pershtatshme

VEGAN OK – Prodhuar me përbërës me origjinë bimore të përshtatshme për vegjetarianët dhe veganët

CCPB – Konsorciumi për Kontrollin e Produkteve Organike të Bolonjës

AIAB – Shoqata Italiane e Bujqësisë Organike; Integrator ushqimor dhe kozmetikë të çertifikuar Bio Eco

Natyral apo Kimik ?

efektet anesore te ilaceve

Informojmë klientët tanë të nderuar se, në përputhje me dispozitat Italiane të Dekretit Legjislativ të 26 majit 1997 nr. 155, Kompania NaturEtica zbaton një sistem kontrolli për produktet duke rezultuar në:
– HARTIMI I DOKUMENTIT “MANUAL HACCP”.
– ZHVILLIMI I “MANUALIT TË PRAKTIKËS SË SAKTË HIGJENIKE”
Ky dekret vendos një sërë detyrimesh për Naturetica’n dhe për të gjithë furnitorët e saj, si operatorë aktivë në këtë sektoin ushqimor për të garantuar shëndetin dhe cilesine e produkteve.

Vendimi i duhur

Efektet anesore te ilaceve pjesa 1:

Kur ndjejmë dhimbje, instinkti ynë është të bëjmë gjithçka për të mos u ndjerë më keq duke shpenzuar sa më pak, duke harruar kështu të ardhmen tonë që varet nga vendimi ynë mbi përdorimin e ilaceve kimike, të produkteve “natyrale” me cilësi të dobët te pa certifikuara dhe me origjinë të dyshimtë, apo të produkteve natyrale si te firmes Italiane NATURETICA me cilësisë të lartë, të regjistruara ne ministrinë e shendetësisë italiane.

Pasojat e shërimit Kimik

Efektet anesore te ilaceve pjesa 2:

Kamuflimi i problemit si për shembull fikja e receptorëve të dhimbjes ose eliminimi i të gjitha baktereve (të mirat dhe të këqijat), së shpejti do të na çojnë në probleme shumë më të mëdha dhe më të vështira për t’u përballur, sidomos me përdorimin e antibiotikëve kimike të cilët i bëjnë bakteret e këqija të zhvillojnë një imunitet ndaj tyre dhe për këtë arsye të zhvillohen lirshëm në trupat tona.

Kursimi apo shëndeti ?

Efektet anesore te ilaceve pjesa 3:

Të kërkosh produkte “natyrale” TË LIRA pa u siguruar nëse ato janë me të vërtetë natyrale është pothuajse më e keqe se përdorimi i ilaçeve kimike sepse, përveçse nuk e zgjidhin problemin tonë, këto produkte të pakontrolluara me cilësi të dobët dhe me origjinë të dyshimtë me shumë mundësi mund te kene kimikata, dhe ketu ne shqiperi e dimë mirë si funksjonon ndaj nuk duhet të çuditemi nëse në vend që të na bëjnë mirë na bëjnë dëm.

Trajtim Natyral Cilësor

Efektet anesore te ilaceve pjesa 4:

Naturopatia dhe FitoTerapia, të firmes NATURETICA, funksionojnë në themel të problemit dhe nuk e fshehin sinjalin/simptomën që po na dërgon trupi, por e shoqërojnë me butësi deri në shërim falë përbërësve aktivë të bimëve të përdorura.

Çfarë është Fitoterapia ?

Efektet anesore te ilaceve pjesa 5:

Fitoterapia është farmakologji që përdor ekstrakte bimore për qëllime terapeutike. Bimë shëruese, kërpudha, likene, alga, ekstrakte bimore ose molekula që rrjedhin nga bimët, për të parandaluar ose kuruar sëmundjet.

Nëse përdoren në mënyrën dhe në kohën e duhur, produktet natyrale janë një alternativë e shkëlqyer për parandalimin / trajtimin e problemeve.

Produkte Natyrale te Regjistruara në:
MINISTRINË E SHËNDETËSISË ITALIANE

Natyral apo Kimik ?

efektet anesore te ilaceve

Vendimi i duhur

Efektet anesore te ilaceve pjesa 1:

Kur ndjejmë dhimbje, instinkti ynë është të bëjmë gjithçka për të mos u ndjerë më keq duke shpenzuar sa më pak, duke harruar kështu të ardhmen tonë që varet nga vendimi ynë mbi përdorimin e ilaceve kimike, të produkteve “natyrale” me cilësi të dobët te pa certifikuara dhe me origjinë të dyshimtë, apo të produkteve natyrale si te firmes Italiane NATURETICA me cilësisë të lartë, të regjistruara ne ministrinë e shendetësisë italiane.

Pasojat e shërimit Kimik

Efektet anesore te ilaceve pjesa 2:

Kamuflimi i problemit si për shembull fikja e receptorëve të dhimbjes ose eliminimi i të gjitha baktereve (të mirat dhe të këqijat), së shpejti do të na çojnë në probleme shumë më të mëdha dhe më të vështira për t’u përballur, sidomos me përdorimin e antibiotikëve kimike të cilët i bëjnë bakteret e këqija të zhvillojnë një imunitet ndaj tyre dhe për këtë arsye të zhvillohen lirshëm në trupat tona.

Kursimi apo shëndeti ?

Efektet anesore te ilaceve pjesa 3:

Të kërkosh produkte “natyrale” TË LIRA pa u siguruar nëse ato janë me të vërtetë natyrale është pothuajse më e keqe se përdorimi i ilaçeve kimike sepse, përveçse nuk e zgjidhin problemin tonë, këto produkte të pakontrolluara me cilësi të dobët dhe me origjinë të dyshimtë me shumë mundësi mund te kene kimikata, dhe ketu ne shqiperi e dimë mirë si funksjonon ndaj nuk duhet të çuditemi nëse në vend që të na bëjnë mirë na bëjnë dëm.

Trajtim Natyral Cilësor

Efektet anesore te ilaceve pjesa 4:

Naturopatia dhe FitoTerapia, të firmes NATURETICA, funksionojnë në themel të problemit dhe nuk e fshehin sinjalin/simptomën që po na dërgon trupi, por e shoqërojnë me butësi deri në shërim falë përbërësve aktivë të bimëve të përdorura.

Çfarë është Fitoterapia ?

Efektet anesore te ilaceve pjesa 5:

Fitoterapia është farmakologji që përdor ekstrakte bimore për qëllime terapeutike. Bimë shëruese, kërpudha, likene, alga, ekstrakte bimore ose molekula që rrjedhin nga bimët, për të parandaluar ose kuruar sëmundjet.

Nëse përdoren në mënyrën dhe në kohën e duhur, produktet natyrale janë një alternativë e shkëlqyer për parandalimin / trajtimin e problemeve.

Disa nga certifikatat

VEGAN OK – Prodhuar me përbërës me origjinë bimore të përshtatshme për vegjetarianët dhe veganët

CCPB – Konsorciumi për Kontrollin e Produkteve Organike të Bolonjës

AIAB – Shoqata Italiane e Bujqësisë Organike; Integrator ushqimor dhe kozmetikë të çertifikuar Bio Eco


NA NDIQ NE FACEBOOK

KUJDESI DHE MIRËQENIJA NATYRORE

Naturetica Bielli: U themelua në vitin 1980 si distributor i produkteve ushqimore bimore, fitoterapeutike dhe organike. Pas viteve të përvojës dhe pasionit të shpenzuar në kërkimin dhe përzgjedhjen e linjave dermokozmetike dhe fitoterapeutike, në vitin 2005 krijoi markën NATURETICA me përkushtimin për të formuluar produkte që janë të dallueshme për efikasitetin e tyre të lartë, me titrim të lartë në përbërës aktivë dhe fitokomplekse, gjithmonë duke zgjedhur cilësinë më të mirë të lëndëve të para dhe duke respektuar filozofinë e natyrës.

Informojmë klientët tanë të nderuar se, në përputhje me dispozitat Italiane të Dekretit Legjislativ të 26 majit 1997 nr. 155, Kompania NaturEtica zbaton një sistem kontrolli për produktet duke rezultuar në:
– HARTIMI I DOKUMENTIT “MANUAL HACCP”.
– ZHVILLIMI I “MANUALIT TË PRAKTIKËS SË SAKTË HIGJENIKE”
Ky dekret vendos një sërë detyrimesh për Naturetica’n dhe për të gjithë furnitorët e saj, si operatorë aktivë në këtë sektoin ushqimor për të garantuar shëndetin dhe cilesine e produkteve.

Naturetica.al

error: Content is protected !!