Produkte te Regjistruara në Ministrinë e Shëndetësisë Italiane

Disa nga Certifikatat:

Porositni dhe paguani në dorëzim

VEGAN OK – Prodhuar me përbërës me origjinë bimore të përshtatshme për vegjetarianët dhe veganët

CCPB – Konsorciumi për Kontrollin e Produkteve Organike të Bolonjës

AIAB – Shoqata Italiane e Bujqësisë Organike; Integrator ushqimor dhe kozmetikë të çertifikuar Bio Eco

Produkte Natyrale te Regjistruara në:
MINISTRINË E SHËNDETËSISË ITALIANE
Rekomanduar nga Gerta
(Receta_Babay)

Porositni dhe paguani në dorëzimDisa nga certifikatat

VEGAN OK – Prodhuar me përbërës me origjinë bimore të përshtatshme për vegjetarianët dhe veganët

CCPB – Konsorciumi për Kontrollin e Produkteve Organike të Bolonjës

AIAB – Shoqata Italiane e Bujqësisë Organike; Integrator ushqimor dhe kozmetikë të çertifikuar Bio Eco


NA NDIQ NE FACEBOOK

KUJDESI DHE MIRËQENIJA NATYRORE

Naturetica Bielli: U themelua në vitin 1980 si distributor i produkteve ushqimore bimore, fitoterapeutike dhe organike. Pas viteve të përvojës dhe pasionit të shpenzuar në kërkimin dhe përzgjedhjen e linjave dermokozmetike dhe fitoterapeutike, në vitin 2005 krijoi markën NATURETICA me përkushtimin për të formuluar produkte që janë të dallueshme për efikasitetin e tyre të lartë, me titrim të lartë në përbërës aktivë dhe fitokomplekse, gjithmonë duke zgjedhur cilësinë më të mirë të lëndëve të para dhe duke respektuar filozofinë e natyrës.

ARTIKUJT E FUNDIT

Shkruaj kërkesen tënde këtu

Dhe numrin e telefonit_ _(me gjith prefiksin)

Informojmë klientët tanë të nderuar se, në përputhje me dispozitat Italiane të Dekretit Legjislativ të 26 majit 1997 nr. 155, Kompania NaturEtica zbaton një sistem kontrolli për produktet duke rezultuar në:
– HARTIMI I DOKUMENTIT “MANUAL HACCP”.
– ZHVILLIMI I “MANUALIT TË PRAKTIKËS SË SAKTË HIGJENIKE”
Ky dekret vendos një sërë detyrimesh për Naturetica’n dhe për të gjithë furnitorët e saj, si operatorë aktivë në këtë sektoin ushqimor për të garantuar shëndetin dhe cilesine e produkteve.

Naturetica.al

error: Content is protected !!