Produkte te Regjistruara në Ministrinë e Shëndetësisë Italiane

Disa nga Certifikatat:

Ne do t’ju tregojmë produktet e përshtatshme

VEGAN OK – Prodhuar me përbërës me origjinë bimore të përshtatshme për vegjetarianët dhe veganët

CCPB – Konsorciumi për Kontrollin e Produkteve Organike të Bolonjës

AIAB – Shoqata Italiane e Bujqësisë Organike; Integrator ushqimor dhe kozmetikë të çertifikuar Bio EcoNA NDIQ NE FACEBOOK

KUJDESI DHE MIRËQENIJA NATYRALE

Cikël live-esh me të ftuar ekspert të fushave të ndryshme të cilët do të intervistohen nga nutricjonistja Gerta Veliu
Ky program ka për qëllim të ndërgjegjësojë njerëzit për të njohur natyrën dhe të jetojnë shëndetshëm me të duke respektuar veten dhe mjedisin.
Programet live do të zhvillohen në kanalet sociale dhe më pas do të transferohen në faqen e internetit www.naturetica.al nga ku do të mund të shihen në të ardhmen si një bibliotekë por më e lehtë dhe më e thjeshtuar si me poshte:
Duke zgjedhur temën dhe duke dëgjuar intervistat e ekspertëve në 360° (historia, diagnoza, arsyeja, parandalimi, ushqimi, trajtimet natyrale dhe trajtimet mjekësore sipas situates.)
Në këtë mënyrë, kushdo që do ketë një problem, do të mund ta kuptojë situatën dhe të marrë hapat e duhura për një jetë të shëndetshme dhe të lumtur.
Së shpejti lajme të reja… 🙂


KUJDESI DHE MIRËQENIJA NATYRALE

Cikël live-esh me të ftuar ekspert të fushave të ndryshme të cilët do të intervistohen nga nutricjonistja jone e dashur Gerta Veliu.
Ky program ka për qëllim të ndërgjegjësojë njerëzit për të njohur natyrën dhe të jetojnë shëndetshëm me të duke respektuar veten dhe mjedisin.
Programet live do të zhvillohen në kanalet sociale dhe më pas do të transferohen në faqen e internetit www.naturetica.al nga ku do të mund të shihen në të ardhmen si një bibliotekë por më e lehtë dhe më e thjeshtuar si me poshte:
Duke zgjedhur temën dhe duke dëgjuar intervistat e ekspertëve në 360° (historia, diagnoza, arsyeja, parandalimi, ushqimi, trajtimet natyrale dhe trajtimet mjekësore sipas situates.)
Në këtë mënyrë, kushdo që do ketë një problem, do të mund ta kuptojë situatën dhe të marrë hapat e duhura për një jetë të shëndetshme dhe të lumtur.
Së shpejti lajme të reja… 🙂

NA NDIQ NE FACEBOOK

Produkte te Regjistruara në:
MINISTRINË E SHËNDETËSISË ITALIANE

Disa nga certifikatat

VEGAN OK – Prodhuar me përbërës me origjinë bimore të përshtatshme për vegjetarianët dhe veganët

CCPB – Konsorciumi për Kontrollin e Produkteve Organike të Bolonjës

AIAB – Shoqata Italiane e Bujqësisë Organike; Integrator ushqimor dhe kozmetikë të çertifikuar Bio Eco

LINJAT Naturetica

Informojmë klientët tanë të nderuar se, në përputhje me dispozitat Italiane të Dekretit Legjislativ të 26 majit 1997 nr. 155, Kompania NaturEtica zbaton një sistem kontrolli për produktet duke rezultuar në:
– HARTIMI I DOKUMENTIT “MANUAL HACCP”.
– ZHVILLIMI I “MANUALIT TË PRAKTIKËS SË SAKTË HIGJENIKE”
Ky dekret vendos një sërë detyrimesh për Naturetica’n dhe për të gjithë furnitorët e saj, si operatorë aktivë në këtë sektoin ushqimor për të garantuar shëndetin dhe cilesine e produkteve.

Naturetica.al

error: Content is protected !!