• 0 out of 5

  OMEGA 3 VEGETAL

   

  • Per kolesterolin dhe presionin e gjakut
  • Mbron sistemin kardiovaskular
  • Ndihmon aktivitenti antitrombotik
  • Ndihmon Shëndetin e lëkurës dhe flokëve

  75 ampula

   

   

  L 2.000
error: Content is protected !!