• 0 out of 5

  Toksinat e trupit – LINFA di BETULLA

   

  • 100% I PASTER 
  • PA SHEQER TË SHTUAR
  • DETOKSIZON TRUPIN DUKE ELIMINON TOKSINAT 
  • KULLON LËNGJET E TEPËRTA DHE LUFTON CELULITIN 
  • Stimulon FUNKSIONALITETIN E VESHKAVE
  • LEHTON ÇRREGULLIMET PARAMENSTRUALE (EFEKT KUNDËR DHIMBJES)

   

  LINFA DI BETULLA – Biologica – 750 ml

   
   
  L 1.800
error: Content is protected !!