• 0 out of 5

  Toksinat e trupit – LINFA BETULLA

   

  • 100% I PASTER 
  • PA SHEQER TË SHTUAR
  • DETOKSIZON TRUPIN DUKE ELIMINON TOKSINAT 
  • KULLON LËNGJET E TEPËRTA DHE LUFTON CELULITIN 
  • Stimulon FUNKSIONALITETIN E VESHKAVE
  • LEHTON ÇRREGULLIMET PARAMENSTRUALE (EFEKT KUNDËR DHIMBJES)

   

  500 ml

  L 1.450