• 0 out of 5

  Vaj balsamik 31 – Olio balsamico

   

  • IDEAL PËR MASAZHET
  • TONING, PAS RRUARJES
  • DEODORON DHE RIFRESKON KËMBËT
  • TË DOBISHME PËR TË shpëlarë gojën
  • NDIHMË E VLEFSHME GJATË FTOHJES
  • PARFUMER FRESH PËR AMBIENTET
   Nuk përmban alkool, nuk është i yndyrshëm, thahet menjëherë

  100 ml

  L 1.700
error: Content is protected !!