• 0 out of 5

  Sapone alloro – SAPUN NATYROR me VAJ DAFINE

   

  • si pastrues grimi;
  • për larjen e kokës dhe flokëve;
  • për higjienën intime;
  • për larjen e fëmijëve dhe foshnjave;
  • për rruajtje, në vend të shkumës nga mjekra;
  • për të larë rroba, me dorë ose në lavatriçe; në këtë rast të dytë, padyshim duhet të grihet përpara se të vendoset në lavatriçe;
  • në sirtarë ose dollapë për parfum;

  100 g

  L 700
error: Content is protected !!