• 0 out of 5

  PEA

   

  NË VEÇANTËRI ËSHTË I PËRSHTATSHËM PËR:

  • TRAJTIMIN E DHIMBJES NEUROPATIKE;
  • TRAJTIMIN E DHIMBJES KRONIKE NË PËRGJIGJE TË INFLAMACIONIT
  • DISA LLOJE REAKSIONEVE AUTOIMUNE, I PAISUR ME FUNKSION MBROJTES DHE RIPARUES TE QELIZAVE.

  60 kapsula prej 523 mg

   

  L 3.450