• digerdepur
  0 out of 5

  DIGERDEPUR

  Enzimat tretese luajne nje rrol kryesor ne zberthimin e ushqimeve qe ju hani. Keto proteina pershpejtojne reaksionet kimike natyrale qe i kthejne lendet ushqyese ne substanca qe trakti juaj tretes mund ti absorboje.

  • FUNKSIONIN E MËLCISË
  • KOLESTEROLIN DHE GLUKOZËN
  • EFEKT NË TRETJE
  • FUNKSIONI I VESHKAVE
  • ANTIMIKROBIAL

  30 capsule vegetali da 723 mg

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 1.700
error: Content is protected !!