• 0 out of 5

  Baltë dhimbje kyçesh – ARTDOL FANGO

   

  • NDRYDHJET E KOCKAVE
  • HEMATOME
  • INFLAMACION I TENDINAVE
  • REKUPERIM I SHPEJTË I MUSKUJVE, VEÇANERISHT PËR SPORTISTET

  Një krem ​​për trupin me baltë i bazuar në argjilë dhe ekstrakte bimore, si arnika dhe kthetrat e djallit, i dobishëm në rast enjtjeje
  dhe dhimbjeve në muskuj, kyçe dhe qafë.

   

   

  200 ml

  L 1.800
error: Content is protected !!