• Aglio complex
  0 out of 5

  AGLIO COMPLEX

   

  • PROMOVON FUNKSIONIMIN NATYROR QARKULLOR
  • NDIHMON NË RREGULLIM NATYROR TË PRESIONITGJAKUT
  • çrregullime të gjumit
  • palpitacione dhe në aritmi kardiake
  • kardiotonik

  60 kapsula nga 733 mg

  L 2.000
error: Content is protected !!