• 0 out of 5

  DOLCE – Banjë dushi i ëmbël

   

  Një banjë hidratuese për t’i dhënë butësi lëkurës dhe shkëlqim flokëve të të rriturve dhe fëmijëve.
  Me aromë të ëmbël dhe mbështjellëse për të gjithë familjen.
  Produkt i koncentruar

   

   

  1 Liter

  L 1.700
error: Content is protected !!