• 0 out of 5

  Pastrues delikat intime – Bio

   

  • Pastrues delikat intim Bio
  • Bazuar në ekstraktin e Aloe Verës dhe Calendulës me një veprim qetësues, i përshtatshëm për zonat e ndjeshme si mukoza e pjesëve intime
  • Pjesët intime të meshkujve dhe femrave të të rriturve dhe fëmijëve

  1 liter

  L 2.250