• 0 out of 5

  Shampo hidratuese Bio – BIOFAMILY

   

  • Shampo për flokë të thatë dhe të dëmtuar
  • Me vaj me gjemba dhe proteina bimore
  • Efekt kundër kërcitjes 
  • Rivendos dhe forcon flokët 
  • Aromë e ëmbël dhe e këndshme
  • Për të gjithë familjen

  Nuk përmban: PARAFINAT APO DERIVATET E NAFTES, PARABEN, ALKOOL, SLES / SLS, NGJYRAT, SILIKONE, DERIVATE KAFSHORE, EDTA, BHA / BHT    

  500 ml

  L 1.450