• 0 out of 5

  AGRUMATO – Xhel dushi energjike

   

  Një banjë energjike dhe hidratuese për t’i dhënë butësi lëkurës dhe shkëlqim flokëve të të rriturve dhe fëmijëve.
  Një produkt i koncentruar ideal për të gjithë familjen, i cili mund të përdoret ashtu siç është në sasi të vogla ose i holluar në ujë.

   

  • TESTIMI DERMATOLOGJIK I NIKELIT
  • Nuk përmban: PARAFINAT APO DERIVATET E NAFTES, PARABEN, ALKOOL, SLES / SLS, NGJYRAT, SILIKONE, DERIVATE KAFSHORE, EDTA, BHA / BHT

   

   

  1 Liter

   

  L 1.650
error: Content is protected !!