• 0 out of 5

  FRUTTATO – Xhel dushi me shije boronicë

   

  • Dush për trupin/flokët Bio
  • Aroma e shijshme e boronicës rikthen menjëherë një kujtim të gjallë të fëmijërisë dhe e bën momentin e dushit të shkëlqyeshëm dhe rigjenerues. 
  • Për të rritur dhe fëmijë
  • Formulim i koncentruar (për t’u përdorur ashtu siç është në sasi të vogla ose i holluar në ujë.)

  1 liter

   

   

  L 1.670
error: Content is protected !!