• 0 out of 5

  Përzierje lumturie – BUON RESPIRO

   

  Një përzierje vajrash esencialë të pastër që zbut situatat e veshtira ose të rënda, duke na bërë më pozitivë nga brenda, duke moduluar dhe balancuar emocionet.
  Ndihmon për të rifituar një humor të mirë!

  20 ml

  L 1.800