• 0 out of 5

  Simptomat Menopauza – CLIMAXUS ROYAL

   

  • Zvogëlon djersitjen e natës dhe afshet e menopauzes
  • PËRMIRËSOJNË CILËSINË E GJUMIT
  • Zvogëlon lodhjen dhe nervozizmin
  • EKSTRAKT I PASTRUAR I POLENIT
  • VITAMINA E, D3, K2 DHE VERBENA
  • ASISTENT NË PERIUDHËN E MENOPAUZËS

   

   

   

  60 kapsula

  L 3.800