• 0 out of 5

  Thembrat e thate/ kallot – PIACEVOLE

   

  • Mbron këmbët nga misrat, kallot dhe plasaritjet
  • Me vajra esenciale të trumzës, eukaliptit dhe sherebelës
  • Rifreskon dhe lehtëson djersitjen
  • Nuk përmban parafina, parabene, alkool, formaldehid, ngjyra, derivate shtazore, peg, nichel

  100 ml

   

   

   

   

   

  L 1.270
error: Content is protected !!