• chaga
  0 out of 5

  Chaga Inonotus Obliquus

  • ANTI-INFLAMMATOR
  • ANTIOKSIDANT
  • RRI PRODHIMIN E ANTITRUPAVE
  • FAVORIZON MBROJTJEN NATYRALE TË TRUPIT

  Chaga ka sasinë më të lartë të SOD (Superoksid dismutazë, melaninë) nga të gjithë lëndët ushqyese të zbuluara deri më tani.
  Melanina është një molekulë antikancerogjene e zbuluar dhe përdorur nga Dr. Giuseppe Di Bella për të trajtuar pacientët me kancer duke kombinuar melatoninën me disa ilaçe dhe vitamina të tjera.

  60 kapsula (nga 618 mg)

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 3.550
error: Content is protected !!