• 0 out of 5

    AGRIMONY – N.1

    “Njerëz të gëzuar,  plot humor, të cilët e duan qetësinë dhe që shqetësohen nga grindjet apo grindjet, për t’i shmangur ato, janë të gatshëm të bëjnë sakrifica të mëdha. Edhe pse përgjithësisht të munduar nga problemet, të shqetësuar dhe të shqetësuar në trup dhe në shpirt, Ata i fshehin këto shqetësime pas humorit të tyre të mirë dhe të qenit shakatar dhe konsiderohen miq të mirë për t’u njohur. Ata shpesh përdorin shumë alkool ose drogë, për të stimuluar dhe ndihmuar veten për të mbajtur kryqet e tyre lehtë “

    10  ml   Agrimonia eupatoria

    Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

    L 1.150
error: Content is protected !!