• 0 out of 5

    CERATO – N.5

      “Ata që nuk kanë vetëbesim të mjaftueshëm për të marrë vendimet e tyre. Ata vazhdimisht pyesin të tjerët dhe shpesh mashtrohen.”  

    Ceratostigma willmottiana 10 ml

    L 1.150
error: Content is protected !!