• 0 out of 5

    CHERRY PLUM – N.6

     

    “Frika nga mbingarkimi i mendjes, nga humbja e arsyes, nga bërja e gjërave të frikshme, pasojat e të cilave janë të frikësuara, gjëra të padëshiruara dhe që dihet se janë të gabuara, megjithatë ajo sulmon mendimin dhe dëshirën për t’i bërë ato.”

    Prunus cerasifera 10 ml

    L 1.150
error: Content is protected !!