• 0 out of 5

    CHESTNUT BUD – N.7

      “Për ata që nuk përfitojnë plotësisht nga vëzhgimi dhe përvoja, dhe u duhet më shumë se të tjerët për të mësuar mësimet e jetës së përditshme. Ndërsa për disa mjafton vetëm një përvojë, njerëz të tillë kanë nevojë për më shumë. , ndonjëherë shumë më tepër përpara se të mësojnë mësimin. Rrjedhimisht, për keqardhjen e tyre, ata e gjejnë veten duke përsëritur të njëjtin gabim në disa raste, kur vetëm një herë mund të kishte mjaftuar, ose, duke vëzhguar të tjerët, ata mund të kishin shmangur edhe atë gabim”  
    10 ml Gemma castaneae

    Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

    L 1.150
error: Content is protected !!