• 0 out of 5

    CLEMATIS – N.9

      “Ata që ëndërrojnë me sy të hapur, janë duke dremitur, nuk janë zgjuar plotësisht, nuk kanë interes të madh për jetën. Njerëzit e qetë, jo të lumtur me rrethanat e tyre, jetojnë më shumë në të ardhmen sesa në të tashmen; me shpresën e kohërave më të lumtura, kur idealet e tyre mund të Në sëmundje, disa nuk përpiqen shumë, ose aspak, të përmirësohen dhe në disa raste mund të dëshirojnë edhe vdekjen, me shpresën e kohëve më të mira ose ndoshta për të takuar përsëri një të dashur që kanë humbur.” 

    Clematis vitalba 10 ml

    Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

    L 1.150
error: Content is protected !!