• 0 out of 5

    ELM N.11

    “Ata që po bëjnë një punë të mirë, duke ndjekur thirrjen e tyre dhe duke shpresuar të bëjnë diçka të rëndësishme, ndoshta për të mirën e njerëzimit. Ndonjëherë ata mund të kenë periudha depresioni kur mendojnë se detyra që kanë marrë përsipër është shumë kërkuese dhe përtej njeriut. mundësitë.”

    10 ml Ulmus procera

    Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

    L 1.150
error: Content is protected !!