• 0 out of 5

  GENTIAN – N.12

   

  “Ata që dekurajohen lehtësisht. Ata mund të përparojnë mirë në sëmundje ose në punët e jetës së përditshme, por çdo vonesë e lehtë ose pengesa më e vogël u shkakton dyshime dhe i demoralizon menjëherë.”

  Gentiana amarella
  10 ml

  L 1.150
error: Content is protected !!