• 0 out of 5

  HOLLY – N.15

   

  Për ata që ndonjëherë sulmohen nga mendimet e xhelozisë, zilisë, hakmarrjes, dyshimit.
  Për format e ndryshme të bezdisjes dhe zemërimit.

  Ilex aquifolium
  10 ml

  L 1.150
error: Content is protected !!