• 0 out of 5

  LARCH – N.19

   

  Për ata që nuk e konsiderojnë veten aq të aftë apo të aftë sa ata që i rrethojnë, janë të bindur se do të dështojnë, se kurrë nuk do të jenë të suksesshëm dhe kështu as që përpiqen, ose nuk e bëjnë me bindje të mjaftueshme.

  Larix decidua
  10 ml

  L 1.150
error: Content is protected !!