• 0 out of 5

  MIMULUS – N.20

   

  Frika nga gjërat e botës: sëmundja, dhimbja, aksidentet, varfëria; frika nga errësira, nga të qenit vetëm, nga fati i pafavorshëm. Frika nga jeta e përditshme. Këta njerëz e mbajnë frikën në heshtje dhe në fshehtësi, nuk flasin lirisht ndaj të tjerëve.

  Mimulus gattatus
  10 ml

  L 1.150
error: Content is protected !!