• 0 out of 5

  MUSTARD – N.21

   

  “Ata që u nënshtrohen periudhave të trishtimit apo edhe dëshpërimit, sikur një re e ftohtë dhe e errët i mbulon duke fshehur dritën dhe gëzimin e jetës dhe e bën pothuajse të pamundur të duken të lumtur apo të gëzuar.”

  Sinapis arvensis
  10 ml

  L 1.150
error: Content is protected !!