• 0 out of 5

    OLIVE – N.23

      “Ata që kanë vuajtur shumë mendërisht ose fizikisht dhe janë aq të lodhur dhe të lodhur sa ndihen të rraskapitur, të paaftë për të bërë as përpjekjen më të vogël. Jeta e përditshme për ta është punë e vështirë, pa kënaqësi.”  
    10 ml Olea europea

    L 1.150
error: Content is protected !!