• 0 out of 5

  PINE – N.24

   

  Për ata që fajësojnë veten. Edhe kur janë të suksesshëm, ata mendojnë se mund të kishin bërë më mirë dhe nuk janë kurrë të kënaqur me përpjekjet apo rezultatet e tyre. 

  Pinus silvestris
  10 ml

  L 1.150
error: Content is protected !!