• 0 out of 5

    ROCK WATER N.27

      “Ata që janë shumë të rreptë në mënyrën e tyre të jetesës; ata i mohojnë vetes shumë nga gëzimet dhe kënaqësitë e jetës sepse mendojnë se mund të ndërhyjnë në punën e tyre. Ata janë mjeshtër të rreptë të vetvetes. Ata dëshirojnë të mbajnë veten të shëndetshëm, të fortë dhe aktivë. , dhe bëjnë gjithçka që duhet. atë që ata e gjykojnë të nevojshme për këtë qëllim. Ata shpresojnë të jenë një shembull për të tjerët që më pas mund të ndjekin idetë e tyre dhe përfundimisht të bëhen më të mirë.  
    10 ml Helianthenum nummularium    

    Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

    L 1.150
error: Content is protected !!